ucgedrs-eticaret-kapak

ÜÇGE DRS E-Ticaret Sektörüne Lojistik Üssü Depolama Çözümleri Sunuyor

Üretim, inovasyon ve teknoloji gücü ile global bir marka olan ÜÇGE DRS, pandeminin de etkisiyle dijital platformlar üzerinden yüksek satış hacimlerine ulaşan e-ticaret, depolama ve lojistik sektörlerine sunduğu, tam otomatik akıllı depo çözümleri, karanlık depo, insansız robotik depo projeleri ile büyük ilgi görüyor

E-ticaret, depolama ve lojistik sektöründe uzun yıllara dayanan deneyimi ve ileri teknoloji yatırımlarıyla sektöre büyük katkı sunan ÜÇGE DRS; AR-GE gücü ile hayata geçirdiği projeleri ve inovatif yaklaşımı ile sektörünün dünya çapında önemli firmalarından biri olarak başarılı işlere imza atıyor. Yüksek teknolojiye sahip üretim hatları ve uluslararası platformda kabul görmüş ürünleri ile toplam 100 bin metrekare kapalı alanda üretim faaliyetlerini gerçekleştirerek Türkiye’nin her noktasında ve dünyanın 77 ülkesinde müşterilerinin taleplerine cevap veriyor
Günümüzde, teknolojinin hızla ilerlemesi ve dijitalleşmenin artması, e-ticaret sektörünü hızla büyüten etmenlerden biridir. E-ticaret, son yıllarda büyük bir gelişim gösteren ve giderek daha fazla insanın tercih ettiği bir alışveriş yeri haline gelmiştir. Hem satıcılar hem de alıcılar için birçok fayda sunan sektör, alışveriş dünyasının geleceğini şekillendirmeye devam ediyor. Gelecekte başarılı olmak isteyen işletmeler, teknolojik değişimlere ayak uydurmalı ve tüketici ihtiyaçlarına cevap verecek yaratıcı çözümler sunmalıdır.
ÜÇGE DRS Satış Grup Direktörü Tunçer Yıldız, “Hızla büyüyen e-ticaret sektörü, artan enflasyon koşulları ve pandemi sonrası yakın bölgelerde üretim ve tedarik kaynaklarına olan ilgi nedeniyle depolama talebini büyük ölçüde artırıyor. Bu bağlamda e-ticaret işletmenizin başarısı için depolama sistemi seçimi de kritik öneme sahip bir unsur olarak karşımıza çıkmaktadır. Doğru depolama sistemi, işletmenizin verimliliğini artırabilir, maliyetleri düşürebilir ve müşteri memnuniyetini artırabilir. Türkiye’nin en büyük e-ticaret depolarından birine depolama çözümü sunan firmamız, toplam 115 bin m2 depolama alanındaki mevcut hacmi en iyi şekilde değerlendirerek 5 katlı bir yapıda stoklama ve sipariş toplamaya uygun konstrüksiyon kurmuştur. Otuz beş kişilik ekip ile 3 ayda montajı tamamlanan projede özel tasarımlar yapılarak ekonomik ve ergonomik bir yapı elde edilmiştir. Proje aşamasında iş güvenliği ile ilgili tüm unsurlar kusursuzca detaylandırılmış ve uygulaması yapılmıştır. Müşterimiz için sahip olduğu birden fazla markanın e-ticaret ile ilgili siparişlerinin yönetildiği, kompleks bir yapı oluşturulmuştur.” dedi.
Yıldız, “ÜÇGE DRS olarak, müşterilerimizin ihtiyaçlarını sadece depolama olarak değil, aynı zamanda depo içi süreçlerinin tamamen otomasyon teknolojisi ile bütünleştirildiği entegre çözümlerle ele alıyoruz. Bunun yanında siparişlerin alınmasından teslimatına kadar olan süreci kolaylaştırmak ve otomatikleştirmek amacıyla tasarlanmış sipariş yönetim sihirbazı yazılımımız mevcut. Deponuzda sipariş toplama performansını arttırmak ve işlerinizi hızlandırmak için tasarlanan Sipariş Yönetim Sihirbazı, iş gücü ve maliyeti çok olan sipariş toplama aşamasını hızlandırır, hata payını minimuma indirir ve en kısa sürede siparişlerinizi hazırlamanıza olanak sağlar. Kullanıcı dostu arayüzü ve son teknoloji yazılımı ile sizi siparişin stok durumu ve depodaki lokasyonuna en kısa güzergahtan ulaştırır. Geliştirdiğimiz yazılım ve entegre çalışan sipariş toplama arabası modelleri ile gelen siparişlerde hızlı ve doğru bir sepet dönüşümü sağlayarak cironuzu arttırabilir, müşteri memnuniyetini maksimuma çıkarabilirsiniz.” ifade etti.
Geçmişinde ‘Türkiye’nin ilk tam otomatik akıllı depo sistemlerini üretmek, halen tek yerli üreticisi olduğu mobil depo sistemlerini geliştirmek’ gibi pek çok önemli ilkleri gerçekleştirip, sektörün hizmetine sunan ÜÇGE DRS; geleceği şekillendirecek çalışmalarına hızla devam ediyor.