ÜÇGE DRS DÜNYA GAZETESİ İHRACAT KATALOGU 2022 DE YER ALDI_3

ÜÇGE DRS Dünya Gazetesi İhracat Kataloğu 2022’de Yer Aldı

ÜÇGE DRS gerçekleştirdiği yeniliklerle Dünya Gazetesi 2022 İhracat Kataloğunda yerini aldı. Akıllı depoları dünyaya ulaştıran ÜÇGE DRS üretiminin yüzde 40’ını ihracata yöneltiyor!
Türkiye’de sektöründe ilk olan Ar-Ge Merkezi çatısı altında önemli projeler hayata geçiren ÜÇGE DRS; TÜBİTAK, BEBKA TURQUM ve KOBİ destek kapsamlarında inovatif projeler üretiyor. Yüksek teknolojiye sahip üretim hatları ve uluslararası platformda kabul görmüş ürünleriyle toplam 100 bin metrekare kapalı alanda üretim faaliyetlerini gerçekleştirerek Türkiye’nin her noktasında ve dünyanın 77 ülkesinde müşterilerinin taleplerine cevap veriyor.

MOBİL DEPO SİSTEMLERİNİN HALEN TEK YERLİ ÜRETİCİSİ

Mevcut ve yeni ürün gruplarımızı, gerçekleştirdiğimiz teknoloji yatırımları ile üretip AS/RS robotik ve otomasyon sistemlerimizle entegre ederek, sektörün 40 metreye kadar ve üzerindeki silo raf sistemi ve tam otomatik yüksek depolama sistemi ihtiyacını karşılamaya devam ediyoruz. Maksimum kalite ve mukavemete sahip ürünlerimiz en rekabetçi fiyatlar ile müşterilerimize de güç katıyor.

GLOBAL PAZARDA BÜYÜYOR

Geçmişinde Türkiye’nin ilk tam otomatik akıllı depo sistemlerini üretmek, halen tek yerli üreticisi olduğu mobil depo sistemlerini geliştirmek gibi pek çok önemli ilkleri gerçekleştirip, sektörün hizmetine sunan ÜÇGE DRS; geleceği şekillendirmeye yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

ODİS İLE FARK YARATIYOR

Üretim, inovasyon ve teknoloji gücü ile global bir marka olan ÜÇGE DRS; 46 yıllık deneyimi, yüksek teknolojisi ve sektöre büyük katkı sunan inovatif yaklaşımı ile sektöründe öncü firma olarak başarılı işlere imza atıyor.
korteks-02_35_11zon

Türkiye’de sektöründe ilk olan Ar-Ge Merkezi çatısı altında önemli projeler hayata geçiren ÜÇGE DRS inovatif projeler üretiyor. Dünyada yaşanan tedarik zinciri problemleri, verimlilik arayışı, alan maliyeti ve çalışan organizasyonu depoların yönetiminin ne derece hassas ve adeta oyun değiştiren bir faktör olduğunu gösterdi. ÜÇGE DRS olarak, sektörün bu yönüne uzun zaman önce odaklanıp teknolojik ve hatasız yönetilebilir depo projelerine ağırlık verdik. Endüstri 4.0’a uyumlu yatırım planlayan tüm sektörlerde öne çıkan hızlı, sorunsuz ve entegre hizmet beklentilerini; tam otomatik, yüzde yüz yerli, akıllı depo çözümlerimiz olan ASRS PAŞA ve MULTİPAL ile karşılıyoruz.