robot yatırımları zirvesi haber kapak

ÜÇGE DRS’NİN ROBOTİK DEPO ÇÖZÜMLERİNE BÜYÜK İLGİ

ÜÇGE DRS Depo Raf Sistemleri, 20-23 Aralık tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen 8. Robot Yatırımları Zirvesi ve Sergisi’nde son teknoloji depo raf sistemleri, robotik depolama ve otomatik dikey istifleme çözümlerini ziyaretçilere tanıttı. ÜÇGE DRS Satış Grup Direktörü Tunçer Yıldız, zirve programında yer alan panelde “Donuk Giydirme AS/RS Depoları’nın Tasarım ve Performans Çıktıları” hakkında konuşma yaparak, Türkiye’nin en büyük donuk mobil deposunun yapımını üstlenen ÜÇGE DRS’nin tecrübelerini sektörün önemli temsilcileri ile paylaştı.

Bu yıl 8.’si düzenlenen ve alanında Türkiye’nin en büyük organizasyonu olma özelliğine sahip zirvede, ziyaretçiler depo raf sistemleri ve tam otomatik depolama çözümleri ile sektörünü ileriye taşıyacak son teknolojiye sahip çözümler ile tanışmak için ÜÇGE DRS standını ziyaret etti. Manuel ve yarı otomatik sistemlerin yanı sıra sektörde robotik depo çözümleri ile öncü olan ÜÇGE DRS, ziyaretçilerinin büyük ilgisi ile karşılaştı.
DRS Satış Grup Direktörü Tunçer Yıldız “Robot Yatırımları Zirvesi’nde, ziyaretçilerimize otomatik ve yarı otomatik olmak üzere robotik depolama çözümlerimizin sunumunu yaparak, sektörel bir bilgi alışverişi sağladık. Donuk giydirme AS/RS depoların temel bileşenleri hakkında detaylı bilgi aktarımı yaptığımız zirvede, performans çıktılarımızı da ziyaretçilerle paylaştık. ÜÇGE DRS olarak, imza attığımız Türkiye’nin en büyük mobil depo projesinin detayına da zirve kapsamında değindik. 2023’te başlangıç yaptığımız ve 2024 yılında hayata geçireceğimiz önemli depo raf sistemleri ve tam otomatik depolama çözümlerimiz ile sektörümüz ve iş dünyasında gelecek yıl da ÜÇGE DRS markasından sıkça söz ettireceğiz” açıklamasında bulundu.